Ezeket a felsőket keresd, ha alacsony vagy!
Fogadj meg pár jó tanácsot, ha nem szeretnéd, hogy a ruha még jobban összenyomjon!

 

felso6.jpg

 

 

Már beszéltünk a nadrágokról és cipőkről, jó lenne felülre is felvenni valamit.

De vajon melyek azok a felsők, amik előnyösek egy alacsony nő számára? Néhányra lehet, hogy azt fogod mondani, hogy na ne, ezt biztosan nem veszem fel. De azért próbáld ki, és valószínűleg meg fogsz lepődni, hogy mennyire jól áll.

 

 

 felso3.jpg

1. EGYSZÍNŰ. Ez talán nem nagy meglepetés, és lehet, hogy ösztönösen, de lapul a szekrényedben jó pár ilyen darab. A monokróm öltözködéshez elengedhetetlen, hogy több színben is beszerezz ilyeneket. 

 

felso5.jpg

2. Ha lehet, kerüljük a nagymintásakat, mert a kicsi felsőtestünket még jobban összenyomja. APRÓ MINTÁS viszont lehet, és ha még az anyaga is finom és könnyű, nyert ügyünk van!

 

felso2.jpg

3.Szerezzünk pár SÖTÉTEBB ÁRNYALATot is, így egyszerűbb lesz variálni öltözékünket a már meglévő ruhadarabjainkkal. 

 

felso8.jpg

4.A V-NYAK vagy U-NYAK is nagyon jól nyújtja az alakunkat, vásárláskor erre is figyeljünk!

 

 felso9.jpg

5. Ha nem szeretnél alacsonyabbnak tűnni és szélesíteni az alakodon, akkor kerüld a túl bő felsőket, válassz inkább az ALAKODHOZ IGAZODÓ darabokat. A denevér ujjú felsők sem előnyösek számunkra.

 

felso4.jpg

6. A HOSSZANTI CSÍKOZÁS nemcsak a nadrágokon előnyös, hanem a felsőkön is. Persze a kettőt ne keverd, mert ha a nadrág és a felső csíkozása nem illik össze, pont az ellenkező hatást fogod elérni.

 

felso1.jpg

7. Nem baj, ha a felső csak a DEREKADIG ÉR, mert így a magasabb derekú szoknyád vagy nadrágod hosszabbnak mutatja a lábaidat. 

 

 

 felso10.jpg

8. Ha egy selyem vagy más könnyű anyagból készült blúzra esik a választásod, akkor az lehet nyugodtan 3/4-ES UJJÚ is. Ha hosszú az ujja, akkor gombbal záródjon.

 

És ne felejtsétek: kicsi a bors, de erős és divatos :)

 

Olvasd el korábbi bejegyzéseinket is:

A legtökéletesebb nadrágok, ha 160 cm alatti vagy

7 cipőtipp, ha alacsony nő vagy

A bejegyzés trackback címe:

https://under160cm.blog.hu/api/trackback/id/tr6713645354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Under 160cm

157 cm "magasan" élem az életem kb. 14 éves korom óta. Saját tapasztalatból tudom, hogy nem könnyű ránk illő ruhát találni. Sok időbe telt, mire rájöttem és megtanultam, hogy mi előnyös számomra. Bízom benne, hogy blogommal Neked is tudok pár ötletet adni, hogy megkönnyítsem a választást :)

ÚJ BEJEGYZÉSEK

süti beállítások módosítása
Under160cm Under 160cm