6 világsztár vallomása "magasságukról"

Sokunknak van önbizalom hiányunk egyes testi adottságaink miatt: nem érezzük megfelelőnek a magasságunkat, a testsúlyunkat vagy éppen kisebb orrot vagy lábat szeretnénk. Van, aki ezeket a problémákat egy idő után a helyén tudja kezelni, van, akinek szakember tanácsa szükséges, és olyan is akad bőven, aki poénra veszi hiányosságait.

eva_longoria.jpg

Most 6 alacsony világsztár  vallomása következik a centiméterek hiányáról.

 

1. Kylie Minogue

 

kylie_minogue.jpg

Egy interjúban azt mondta, hogy egy-egy utazás során nem kell izgulnia azon, hogy hogyan csomagoljon, mivel a magassága miatt  miniatűr ruhákat tud vásárolni. Ezért a bőröndjeibe háromszor annyi cuccot, például cipőt tud berakni, mint egy átlagos magasságú ember.

2. Anna Kendrick

 

anna_kendrick.jpg

Kicsi ugyan, de ezt nagy személyiségével ellensúlyozza: „Mindig nagy hangerővel bírtam, ez a nagy hang kis csomagolásban dolog. Meglepem az embereket.” Azt is elmondta, hogy kislánykorában nagyon zavarta, hogy ennyire alacsony, de később megszerette. Azt hitte, hogy a fiúk a magas lányokat szeretik, de aztán rájött, hogy ez nem igaz.

3. Shakira

 

shakira.jpg

Egyszer azt nyilatkozta a Telegraphnak, hogy terápiára volt szüksége ahhoz, hogy elfogadja a testét. Szerette volna ha magasabb, ha hosszabbak a lábai, nem annyira gömbölyded, vagy egyenesebb a haja – ugyanúgy problémái voltak önmagával, mint bárki másnak.

4. Eva Longoria

 

eva-longoria2.jpg

A híres színésznő poénra veszi a magasságát. A L’Oréal Paris’ által szervezett eseményen vett részt, ahol közös kép is készült róla és a modellekről. A kép alá ezt írta: 12 cm-es cipő van rajtam, de még így sem érem utol őket, majd még ezt fűzi hozzá: komolyan alacsony.

5. Salma Hayek

 

salmahayek2.jpg

Az Easy Living magazinnak elmesélte, hogy egyszer azt mondták neki, hogy a magassága miatt soha nem fog Hollywoodban karriert csinálni. A mexikói sztár azt érezte, hogy magasnak, szőkének és kék szeműnek kellene lennie, mert ahonnan ő indult úgy hitték, csak az ilyen típusú nőknek van esélyük befutni.

 A színésznő azt is elmondta, hogy emiatt nagyon sok küzdelmen ment keresztül és dühös volt a magassága miatt, de egyszer csak arra gondolt hogy:” Ki dönti el, hogy jobb magasnak lenni?  Kevésbé vagyok egészséges? Kevésbé vagyok munkaképes?” Nem törődött tovább a károgókkal, és máig töretlen karriert futott be.

 

6. Emilia Clarke

 

emilia_clarke.jpg

A Trónok Harca Daenerys Targarye-je, nem hitt abban, hogy valaha is megkaphatná ezt a szerepet, hiszen az eredeti műben egy magas, szőke, vékony karakter szerepel, ő viszont alacsony, kerekded és barna. A szerephez szüksége volt arra, hogy egy erős női karaktert tanulmányozzon, ezért többször is megnézte Cate Blanchett-et az Elizabethben, és egy idő után elhitte magáról, hogy képes vezető személyiséggé válni.

A bejegyzés trackback címe:

https://under160cm.blog.hu/api/trackback/id/tr5114173479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Under 160cm

157 cm "magasan" élem az életem kb. 14 éves korom óta. Saját tapasztalatból tudom, hogy nem könnyű ránk illő ruhát találni. Sok időbe telt, mire rájöttem és megtanultam, hogy mi előnyös számomra. Bízom benne, hogy blogommal Neked is tudok pár ötletet adni, hogy megkönnyítsem a választást :)

ÚJ BEJEGYZÉSEK

süti beállítások módosítása
Under160cm Under 160cm