Tavaszváró szoknyák - Tippek alacsony nők számára

 

szoknya1.jpg

Már mindannyian nagyon várjuk, hogy melegedjen az idő, és végre elővehessük a szekrény mélyéről rég látott szoknyáinkat, vagy új szerzeményeinket kipróbáljuk. 

Időnként persze télen is felvettünk egy-egy vastagabb szoknyát, de mégiscsak jobb érzés, amikor már napsütéses időben viselhetjük ezeket.

Néhány tippet mutatunk, hogy melyek a legelőnyösebb szoknyák, ha alacsonyak vagyunk és szeretnénk pár centivel magasabbnak tűnni.

 

szoknya6.jpg

Igazán nagyon vagány egy bőr vagy műbőr szoknya, különösen, ha térdig vagy térd felettig ér. Bátran válasszunk színeset, és ha magas derekú és a blúzt is betűrjük, akkor telitalálat lesz a munkahelyre is. Magassarkú illik hozzá, leginkább nude színű.

 

szoknya10.jpg

Klasszikus sötétkék színű, térdig érő szoknya: üzleti tárgyalásra, és irodai munkahelyre is nagyszerű.

 

szoknya14.jpg

Ha szeretjük a hosszú szoknyákat, akkor mindenképpen figyeljünk arra, hogy minimum bokáig érjen, de az sem baj, ha kicsit hosszabb. Vagy a dereka legyen magas, vagy törekedjünk a monokróm (vagyis egyszínű) öltözködésre, így magasabbnak fogunk tűnni.

 

szoknya18.jpg

 Az alacsony plus size-os hölgyek is bátran vegyenek fel szoknyát, és ha a fenti képen látható módon állítják össze outfitjüket, az összhatás mindenkire hatással lesz :). Előnyösek számukra a sötétebb árnyalatok, de nem kell mindig feketében gondolkodni: a sötétkék és sötétzöld is ugyanolyan elegáns lehet.

 

szoknya11.jpg

 

A ceruzaszoknya kifejezetten előnyös az alacsony nők számára, bátran keressünk és próbálgassunk ilyeneket. 

 

szoknya12.jpg

A fiatalabbak a miniszoknyát is bevállalhatják, ahogy Ariana Grande-nak is nagyon jól áll a fenti összeállítás.

 

 szoknya2.jpg

Tavasszal végre eljön a világos színek és könnyű anyagok időszaka. Használjuk ezt ki: mindenképpen szerezzünk be egy testszínű vagy nude magassarkút, mert egyrészt a petite nőknek az az előnyös, ha a cipő szinte egybeolvad a bőrük színével, így optikailag hosszabbnak látszik a lábuk, másrészt szinte mindenhez fel tudjuk venni.

Ha lehet, legyen magas derekú a szoknya és a felsőnket (blúz, top) húzzuk be a szoknyába.

Válasszunk inkább egyszínű vagy aprómintás szoknyákat és igyekezzünk, hogy összeállításunk közelítsen a monokrómhoz.

.

És ne felejtsétek: kicsi a bors, de erős és divatos :)

 

Itt is hasznos dolgokat találsz:

7 cipőtipp 160 cm alattiak számára

Ezeket a felsőket keresd, ha alacsony vagy!

A legtökéletesebb nadrágok, ha 160 cm alatti vagy

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://under160cm.blog.hu/api/trackback/id/tr3613731074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Under 160cm

157 cm "magasan" élem az életem kb. 14 éves korom óta. Saját tapasztalatból tudom, hogy nem könnyű ránk illő ruhát találni. Sok időbe telt, mire rájöttem és megtanultam, hogy mi előnyös számomra. Bízom benne, hogy blogommal Neked is tudok pár ötletet adni, hogy megkönnyítsem a választást :)

ÚJ BEJEGYZÉSEK

süti beállítások módosítása
Under160cm Under 160cm