7 tipp, hogy ne legyen unalmas a megjelenésed
Kiegészítők, amik öltöztetnek

10_1.jpg

 

 

Ruhavásárláskor általában határozott céllal megyek az üzletekbe, de ezt az élet sokszor átírja, és olyan darabokat is megveszek, amiket egyáltalán nem terveztem. Nincs is ezzel semmi gond addig, amíg haza nem érek, és rájövök, hogy nem igazán tudom mihez felvenni a megvásárolt felsőt vagy szoknyát. 

Ekkor kezdek el azon agyalni, hogy milyen kiegészítőkkel tehetem a megjelenésemet változatosabbá. Szerencsére ebben nincs hiány, a variációk száma végtelen. 

Nézzünk néhány példát, ami segít nekünk.

 

1. Ékszer

 Ebből nagyobb készleteket is felhalmozhatunk, hiszen viszonylag kis helyen elférnek. Egy jól megválasztott nyaklánc, karkötő vagy gyűrű egyedivé teszi megjelenésünket.

                 Tipp alacsony nőknek: A nyaklánc legyen hosszú, mert az nyújtja az alakunkat, a végén egy finom medállal. A karkötő és a gyűrű se legyen túl vastag vagy nagy.

befunky_collage.jpg

 

2. Óra

Az okostelefonok korában, amin mindig meg tudjuk nézni, hogy mennyi az idő, úgy gondoljuk, hogy már nincs szükség karórára. Pedig annyira öltöztet: mostantól gondoljunk úgy erre a kiegészítőre, mint egy ékszerre.

1_1.jpg

3. Öv

Egy bővebb fazonú ruhát karcsúsíthatunk egy szép övvel, nadrágjainkon és szoknyáinkon, amiken van bújtató, kötelező az öv viselete.

               Tipp alacsony nőknek: az öv lehetőleg vékony fazonú legyen, mert az nem töri meg durván az alkatunkat.

2_1.jpg

4. Táska

Erről  a kiegészítőről napokig lehetne írni, hiszen nincs az a mennyiség, ami elég lehetne. Szebbnél szebb darabokat lehet kapni, nagyon nehéz ellenállni nekik.

              Tipp alacsony nőknek: Próbáljunk ne túl nagy darabokat viselni, hiszen az még jobban összenyomhat minket. Egy kisebb táska sokkal jobban áll nekünk.

3_4.jpg

5. Sál

Ha hűvösebbre fordul az idő, máris vehetjük elő a selyemsálunkat, hidegebb napokon pedig a vastagabb anyagból készült darabokat. Nagyon feldobja megjelenésünket.

             Tipp alacsony nőknek: Ha a sál anyaga könnyedebb anyagból, például selyemből van, az igazán előnyös számunkra ugyanúgy, mint az egyszínűség, vagy apró minta.

4_2.jpg

 

6. Napszemüveg

Az egyik legjobb kiegészítő a világon. Nemcsak véd, de öltöztet is. Nincs más dolgunk, csak az arcformánkhoz megfelelő darabot kiválasztani.

 

5_3.jpg

7. Kalap, sapka

Nyáron és télen is hordhatjuk ezt a kiegészítőt. Egy-egy csinosabb darab teljesen megváltoztathatja ruha összeállításunk jellegét. 

                  Tipp alacsony nőknek: Ez a kiegészítő jó pár centit emel rajtunk, bátran hordjuk.

6_2.jpg

 

Olvasd el ezeket is:

 

Öt dolog, amivel a strand sztárja leszel

Ezek a legjobb rövidnadrágok idén, ha alacsony vagy 

Ezeket a felsőket keresd, ha alacsony vagy

Virágmintás ruha - a nyár elengedhetetlen ruhadarabja

7 cipőtipp alacsony nők számára

Otthontérkép

A BEJEGYZÉS TRACKBACK CÍME:

https://under160cm.blog.hu/api/trackback/id/14118095 

KOMMENTEK:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

SZÓLJ HOZZÁ!

5000 karaktert írhatsz még.
Összekötés 

UNDER 160CM

157 cm "magasan" élem az életem kb. 14 éves korom óta. Saját tapasztalatból tudom, hogy nem könnyű ránk illő ruhát találni. Sok időbe telt, mire rájöttem és megtanultam, hogy mi előnyös számomra. Bízom benne, hogy blogommal Neked is tudok pár ötletet adni, hogy megkönnyítsem a választást :)

FRISS TOPIKOK

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://under160cm.blog.hu/api/trackback/id/tr8214152819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Under 160cm

157 cm "magasan" élem az életem kb. 14 éves korom óta. Saját tapasztalatból tudom, hogy nem könnyű ránk illő ruhát találni. Sok időbe telt, mire rájöttem és megtanultam, hogy mi előnyös számomra. Bízom benne, hogy blogommal Neked is tudok pár ötletet adni, hogy megkönnyítsem a választást :)

ÚJ BEJEGYZÉSEK

süti beállítások módosítása
Under160cm Under 160cm