5 dolog, amivel a strand sztárja leszel


14_1.jpg

 

Amikor a vízpartra készülünk (legyen az a strand vagy egy homokos tengerpart), egy nőnek, pláne egy anyának, ezerszer át kell forgatnia az agyában, hogy mi mindent is kell  vinni, hogy mindenki kényelmesen érezhesse magát. Persze a végén kiderül, hogy jó pár dolog simán otthon maradhatott volna, de jobb félni, mint megijedni. 

Az alap dolgokat általában sikerül összepakolni: fürdőruha, törölköző, papucs, naptej, pléd, napernyő, enni-és innivaló, de van néhány praktikus dolog, amit jót lett volna, ha viszünk, vagy megfogadjuk, hogy legközelebb biztosan nem hagyjuk otthon.

1. VÍZHATLAN TELEFONTOK

3_11.jpg

Az okostelefont manapság már a család minden tagja magával viszi, hiszen egy jó szelfit vagy közös családi képet rögtön megoszthatunk barátainkkal. Ha szeretnénk megóvni ezeket a víztől és homoktól, a fenti képen látható vízhatlan műanyag tok kiválóan alkalmas erre, amin keresztül fotókat is készíthetünk.

 2. HOMOKBA SZÚRHATÓ TARTÓ

4.jpg

 

Ezekbe a vidám színű műanyag tartókba nyugodtan rakhatjuk az üdítőnket vagy kisebb tárgyainkat, ha kézközelben szeretnénk tartani őket. Egyszerűen csak a homokba kell leszúrni, és máris használható.

3. NAPFÉNYVÉDŐ + MEDENCE BABÁKNAK

11_1.jpg

Ha kicsi gyerkőccel megyünk a strandra, mindig probléma, hogy a hűvösben tartsuk őket. Ez a sátor szuperül véd az égető napfény ellen, miközben a pici strandolhat is. 

4.NAPELEMES TÖLTŐ

12_1.jpg

 

 

Egy napelemes töltővel soha nem érhet minket az a meglepetés, hogy lemerül a telefonunk. Az egyik legpraktikusabb dolog nyaraláskor, hiszen a napfény mindig kéznél van.

 5. VÍZHATLAN JÁTSZÓSZŐNYEG+TÁSKA

5_1.jpg

 

Előfordul olyan helyzet (nem is egyszer), hogy a gyerek ragaszkodik (és még szépen fogalmaztam), hogy otthoni játékokat is magával vigyen a strandra. Ezzel a praktikus táskával emiatt sem kell aggódnunk, hiszen vízhatlan, nagy, és összezárva kis helyen is elfér.

 

KATTINTS EZEKRE IS:

Ezek a legjobb rövidnadrágok idén, ha alacsony vagy!

Virágmintás ruhák - a nyár elengedhetetlen ruhadarabja

Ezeket a felsőket keresd, ha alacsony vagy!

7 cipőtipp 160 cm alattiak számára

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://under160cm.blog.hu/api/trackback/id/tr114134767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Under 160cm

157 cm "magasan" élem az életem kb. 14 éves korom óta. Saját tapasztalatból tudom, hogy nem könnyű ránk illő ruhát találni. Sok időbe telt, mire rájöttem és megtanultam, hogy mi előnyös számomra. Bízom benne, hogy blogommal Neked is tudok pár ötletet adni, hogy megkönnyítsem a választást :)

ÚJ BEJEGYZÉSEK

süti beállítások módosítása
Under160cm Under 160cm