Ezek a legjobb rövidnadrágok idén, ha alacsony vagy

 

 

 rovidn101.jpg

 

Már tombol a nyár, és sokan készülnek a nyaralásra, ezért szétnéztünk a hazai ruhaüzletekben, hogy milyen rövidnadrágok közül tudunk választani.

Bőven van választék mind a lazább, szaladgálós napokra, a sportosabb öltözéket kedvelők számára és azoknak is, akik alkalmibb  darabokat keresnek. 

Felpróbáltunk jó néhányat, hogy lássuk, az alacsonyabb hölgyek számára milyen a kínálat, és örömmel mondhatom, hogy ezeket a ruhadarabokat bátran be lehet szerezni akár webshopból is, mert nem találkoztunk olyannal, amit ne tudnánk hordani. 

Arra kell figyelni, hogy a szűkebb szabásúakból azt a  méretet próbáljuk, vagy vásároljuk meg, amelyeket általában szoktuk, a bővebb, lazább szabásúakból viszont elég az eggyel kisebb méret is.  

Nekünk ezek tetszettek a legjobban:

 

rovidnadrag7.jpg
Az Orsay-ban találtuk ezt az elegánsabb fazonú rövidnadrágot, ami több színben és méretben is elérhető. Nagyon csinos, és blúzzal, magassarkúval akár egy színházba is nyugodtan felvehetjük. Ráadásul le is van árazva, 2000 Ft-ba kerül. 

 

rovidn811.jpg                                  H&M  csíkos sort 5990 Ft.

Mint tudjuk, a hosszanti csíkozás előnyös a petite nőknek, ez a fekete-fehér csíkozású sort pedig nagyon jól variálható lazább és alkalmibb megjelenéshez is.

                                                                                                       


rovidn711.jpg
                                                                       H&M elegáns sort 6990 Ft.

Ez a magas derekú rövidnadrág szintén jól áll az alacsonyabbaknak, a fémgombok pedig elegánssá is teszik. Ráadásul nagyon kényelmes viselet! 

 

 

rovidn611.jpg                                  H&M elegáns sort 6990 Ft

A fehér szín a legjobb nyáron, és ha még lenvászonból is készül, mint ez a sort, nem is kell tovább gondolkodnunk azon, hogy szükségünk van-e rá. A válasz: igen! 

 

rovidn411.jpg                                   Tally Weijl 7190 Ft.

                                           Ez a méregzöld sort kényelmes viselet a mindennapokban. 

 

rovidn211.jpg                                   Tally Weijl 6490 Ft

           Idén a magas derekú és megkötős rövidnadrágokból nincs hiány. Ez a pepita mintás darab nagyon csinos. 

 

rovidn911.jpg                                       Mohito 3995 Ft

              Ez a bézs színű rövidnadrág nyújthat az alakunkon, főleg, ha ugyanolyan színű lábbelivel viseljük.

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://under160cm.blog.hu/api/trackback/id/tr914116065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Under 160cm

157 cm "magasan" élem az életem kb. 14 éves korom óta. Saját tapasztalatból tudom, hogy nem könnyű ránk illő ruhát találni. Sok időbe telt, mire rájöttem és megtanultam, hogy mi előnyös számomra. Bízom benne, hogy blogommal Neked is tudok pár ötletet adni, hogy megkönnyítsem a választást :)

ÚJ BEJEGYZÉSEK

süti beállítások módosítása
Under160cm Under 160cm